Dutch call center agents

Projektbeschreibung

ABRAMO Duitsland GmH Is een internationaal, jong en dynamisch vennootschap die in call center gebied actief is. Wij bieden duitssprekende klantenservice aan, voor een heel belangerijk betalings leverancier van Duitsland, actief in Online and Teleshopping. Wij bieden onze steun aan, en adviseren klanten per Telefoon en E-mail, over biljetten, tariefen, voruitbetalingen en kredietbeoordelingen. Het is een Inbound actie, waarbij wij ons om, de telefoontjes / gesprekken en tickets van de klanten, na het uitgeven van deze, zorgen.

Beginn der Tätigkeit

Per direkt

Arbeitsort

Berlijn, West End

Deine Aufgaben

Jij bent verantwoordelijk voor een goed begrip van de behoeften van de klanten met focus op pluspakketten, klantgerichte spreektechniek, best mogelijke beheer van klanten ervaring, dat op de praktisch en ook emotionele niveau.

Dein Profil

Uitstekende communicatieve en contact vaardigheden – Met Proactiviteit en vaardig luisteren – Termine Volgen en onder druk werken- Teamgeest – Ambitie – Creativiteit en de vaardigheid om probleme op te lossen- Uitstekende vaadigheid in klantgerichtheid – Vertrouwen en oplossen van problemen en een heel goed niveau van duits is een voordeel.

 

A proficient level of French as second linguistic skill is an advantage

Unser Angebot

Gezellige werkomgeving, waar medewerkers als team werken, elkaar wederzijds ondersteunen, en plezier aan de sammenwerking hebben – Multiculturele omgeving, met eerbied aan waarden en verscheidenheid – handelbare / flexible werkuren – trainingen van professionele trainers – Taalcursus – Kinderopvang in de pauzeruimte – Fruit en ontbijt in speciale pauzeruimte – Maandsalaris i.S.d in overeenkomst met de duitse wet – prestatiepremies – bedrijfsuitbreiding

Bewerben

In onderwerp, de positie aangeven, waar voor u solliciteert.

Schadevergoeding : wordt tijdens ed sollicitatie besproken

Manier van de schadevergoeding : Volgt de wens van de medemerker

Ottavia Sellitti